torsdag 26 juli 2007

Väder ute och temperatur inne


Idag har vi 69°F(21°C) och det är molnigt. De hotar med lite T-storms under kvällen( och när det regnar här då regnar det utabarafan).


Nästa vecka ska värmen komma tillbaka med upp mot 90°F (32°C). Nice :o)


Rapporteringen om vädret är suverän med radarbilder och riktigt bra rapporter. Troligen är det lättare att prediktera med de stora landmassorna som omger oss här. Väder ser man på nätet, tidningar eller den TV kanal som dygnet runt sänder väder, lokalt och för hela USA.


På mitt kontor som för närvarande är konferensrummet så är temperaturen ner mot 60°F(16°C). För att inte frysa ihjäl har jag fått låna ett värmeaggregat. Jomenvisst är det ekonomiskt att kyla uteluften för att sedan värma upp den igen. Inte konstigt att USA står för typ 25% av jorden energibehov...
//Benke

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Familjen!

Först måste vi bara säga att det är kanonkul att läsa om era äventyr, fortsätt skriva!

Nyss hemkomna från Åre har jag sett vad som borde vara Benkes våta dröm, en tandem MTB uppe på Åreskutan! Kan bara tänka mig hur kul det måste vara att sitta bak hela vägen ner för berget....

Ha det bra!
Fam Odenhammar Jr

Anonym sa...

Hej på er!

Kul att ni uppskattar vår Blogg. Tack!

Tandem MTB ner för skutan, fy fan. Att sitta bak måste vara nära-döden-upplevelse hela vägen ner. Men varför inte.

Ha en trevlig helg.

PS Våran barnvagn väcker uppståndelse. Här kör man antingen en paraplyvagn eller så åker man bil DS

Anonym sa...

Vi kom iväg på utflykt igår. Suveränt väder! Jag och Staffan hälsade på utflyttade gamla grannar.De bor numera i Årsta havsbad. Två stenkast från havet.
Camilla, Anna och Helena badade. Vet ej om de orsakade upplopp. Kanske inte. De var ju inte topless!!
Vi åt sedan en tidig middag på Gålöhus. De har rustat lokalen, och det är nya ägare som även hyr ut båtar och stugor. Det var trevligt och kocken kom ut och frågade om vi var nöjda - vilket vi var.
Just nu är vädret lite klibbigt. Det smäller nog till rätt som det är. Ska visst bli soligt imorgon. Den här sommaren får man ta vara på tillfällena.
Skulle vilja ha receptet på den där såsen jag och Hanna pratade om. Egentligen var det nog två... Det blir krusbärskaka på söndag + en liten cheesecake och chokladkaka. Alla smaker skall få sitt. Måste skicka ut ungarna och plocka blåbär och hallon...
Jag och Camilla hälsade på
Calle och Marianne, när vi var i Skåne. Vilket ställe!! Skall skicka er blogg-adress till dem. Kramar till alla. Storasyster.